Vraag nu een gratis veilig e-mailen demo aan

Veilig of efficiënt? Met veilig mailen van SecuMailer hoef je niet te kiezen! Vraag nu een gratis demo aan.

Steeds meer organisaties willen efficiënter gaan werken om kosten te besparen. Daardoor komt de digitalisering en het thuiswerken in een stroomversnelling. Superefficiënt, maar dat brengt ook extra risico’s met zich mee voor de beveiliging van het online dataverkeer van je organisatie. Een datalek kan je hoge boetes opleveren en je je reputatie kosten. Bovendien wil je natuurlijk niet dat je bedrijfsgeheimen zomaar op straat komen te liggen.

Meestal gaan efficiency en veiligheid vaak niet goed samen. Met de oplossing van SecuMailer is dat wel het geval: 100% AVG/GDPR veilig en gebruiksvriendelijk e-mailen!

Wat krijg ik met de demo?

  • Een gratis proef account voor twee weken
  • Binnen 5 minuten zelf aan de slag
  • 20 veilige e-mails gratis, geen verplichtingen

Ervaar nú het gemak van veilig e-mailen zonder portaal, zonder gedoe. Verstuur je berichten en bestanden veilig vanuit jouw eigen vertrouwde mailomgeving en de ontvanger ontvangt jouw berichten gewoon in de eigen mailbox.


Vul het onderstaande formulier in en krijg per ommegaande je proef account gegevens.

Bekijk het privacybeleid van Secumailer en hoe wij ons inzetten ter bescherming van jouw privacy.

Het geheim van SecuMailer

Geen moeilijk portaal, geen plugins, gewoon e-mail zoals je het gewend bent maar dan veilig. Bekijk de video om te ervaren hoe makkelijk veilig e-mailen is met SecuMailer.